A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мостівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Об’єднані територіальні громади та служба зайнятості – орієнтир співпраці на позитивний результат

Дата: 23.03.2018 11:52
Кількість переглядів: 545

22.03.2018 року у Мостівському будинку культури  Мостівська сільська рада спільно з Доманівським РЦЗ  провели  захід під гаслом  «Об’єднані територіальні громади та служба зайнятості – орієнтир співпраці на позитивний результат»

В заході взяли участь голова Доманівської РДА, голова та депутати Мостівської ОТГ, військовий комісар Доманівського РВК, представники сільськогосподарських підприємств та установ, які розташовані на території громади, керівники та фахівці структурних підрозділів Доманівського районного центру зайнятості, зайняте та незайняте населення, безробітні  та учні шкіл громади.

Під час заходу голова районної державної адміністрації Євгеній Осадчук розповів про внесок служби зайнятості в економічний розвиток об’єднаної територіальної громади та району в цілому, голова Мостівської сільської ради Надія Бабанська у своєму виступі відзначила позитивні аспекти співпраці зі службою зайнятості, директор Доманівського районного центру зайнятості Інна Чорна розповіла про підвищення якості обслуговування клієнтів та запровадження новітніх технологій надання послуг шукачам роботи та роботодавцям.

Військовий комісар Доманівського РВК Євгеній Левченко зацікавив слухачів інформацією про вакансії за контрактом у збройних силах України та можливість проходження навчання у навчальних закладах військового профілю.

Представники ПОУ довели до відома присутніх інформацію про перспективи розвитку підприємств, установ та організацій, від імені яких вони виступали, ознайомили з наявними вакансіями та можливостями їх укомплектування.

Учні шкіл під час заходу пройшли тестування та ознайомилися з професіями,  спеціальностями та навчальними закладами для вступу після закінчення школи.

Через відеопрезентацію та папки з описами професій присутні також були проінформовані  про центри професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості .

Як зайняте населення так і безробітні, та учні,  що були присутні на заході дізналися про вакансії  Доманівського району, м.Миколаєва, м. Вознесенськ, можливість працевлаштування за професіями в будівельній галузі Держави Ізраїль, отримали консультації та відповіді на свої запитання.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь