A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мостівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Генеральне прибирання перед Великоднем

Дата: 05.04.2018 13:41
Кількість переглядів: 477

З приходом весни та тепла в кожного з’являється бажання  бачити своє село чистим та охайним,яке потребує нашого з Вами піклування та бережливого ставлення.

Генеральне прибирання перед Великоднем – гарна традиція, якої дотримуються в населених пунктах Мостівської сільської ради . Жителі вичищають  села від накопиченого за зимовий період сміття.І тому  4 квітня на першу весняну толоку попрацювати  вийшов колектив Мостівської сільської ради спільно з працівниками з благоустрою території. Робота важка ,але працювалось з натхненням та  в піднесеному настрої,посмішку радості та задоволення не могли не викликати наші дітки ,які в цей період прямували на прогулянку до парку ,вони зацікавлено спостерігали за роботою,а згодом виявили бажання  спробувати допомогти. Гордість за наше підростаюче покоління та велика надія ,що наші села будуть чистими та охайними. Почали санітарне очищення території біля Храмового комплексу в місцевому історичному парку, на очах  захаращена та забруднена територія перетворювалась на охайну  та затишну місцину, хочеться започаткувати  таку толоку щомісячно  і тому  віримо,що якомога більше бажаючих виявиться зробити нашу родзинку-наш парк ,дійсно затишним та охайним місцем відпочинку всіх мешканців громади. Санітарне очищення  територій розпочато біля організацій та територій  біля Мостівського будинку культури,в селі Суха Балка відбулось активне наведення порядку території біля кладовища ,впорядковані клумби по центральній вулиці села,  проведено санітарне очищення  безгоспних територій, територія біля дитячого майданчика.

Благоустрій – це візитна картка кожного населеного пункту  і тому хочеться вірити ,що якомога більше наших громадян  долучиться до масових заходів за місцем проживання метою яких є прибирання зелених зон та  благоустрій території. Саме від людей від їхньої самоорганізації  залежить обсяг та якість проведених робіт,тільки гуртом ,тільки спільними зусиллями  ми будемо жити в селах  де  ошатні та затишні будинки,чисті вулиці та узбіччя,доглянуті пам’ятники та квітучі сади ,впорядковані зелені зони.

Сільський голова  Бабанська Н.В. подякувала всім,хто приймав участь у благоустрої території та  запевнила ,що макі масові прибирання , як традиція будуть  започатковані щомісячно.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь