A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мостівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

День захисту дітей

Дата: 02.06.2018 10:33
Кількість переглядів: 811

У перший літній день в Україні,як і у всьому світі ,відзначають добре і радісне свято-День захисту дітей. Водночас це й свято тих,хто завжди поруч з дітьми,хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.  Діти-наш найдорожчий скарб,наша радість і наше майбутнє. Немає більшого щастя,аніж посмішка та сміх щасливих дітей,віримо ,що дорослі зроблять все,щоб дитячі мрії стали дійсністю,адже саме для цього всі ми живемо та працюємо. Такими словами  розпочала своє привітання сільський голова Мостівської ОТГ Бабанська Н.В. Зігрівайте  теплом і любов’ю  кожне дитяче серце,об’єднаймо зусилля заради майбутнього і тоді маленькі мостівчани виростуть достойними людьми,неодмінно стануть гордістю нашого села, громади та нашої держави.

    З виступу сільського голови розпочалося свято в Мостівській громаді   присвячене Дню захисту дітей. До  Мостового   із сіл Олександрівка, Лідіївка шкільними автобусами підвезли дітей на святкування Дня захисту дітей . Майданчики  за інтересами були розділені  на декілька секторів .На одному із секторів діти,які люблять рухливі ігри,естафети,спортивні змагання проводили свій відпочинок  активно рухаючись,дошкільнята на іншому майданчику  святкували разом з цікавими дитячими вікторинами , в світ цікавих книг  повела малюків  завідуюча Мостівської філії Швець А.Р, цікавими малюнками на асфальті порадували  діти в іншому секторі святкування.

     Але особливої уваги набув конкурс «Міс-Літо 2018»  , у конкурсі прийняли участь 8 дівчаток вікової категорії  9-12 років. Дівчатка змагалися  у  різноманітних конкурсах.

Це  і   особисте  представлення , логічне мислення,кулінарна майстерність,мої таланти,імпровізоване дефіле  по подіуму. Поважне журі за підрахунками балів  міс Літо-2018 виборола Павленко Ірина  (Мостівський НВК),віце міс Євчина Камелія (Лідіївська ЗОШ І-ІІ ст.) в номінаціях :за симпатію глядачів –Коваль Даяна(Олександрівська ЗОШ І-ІІ ст.),за ніжність та привабливість  Гараджій Ірина (Лідіївська ЗОШ І-ІІ ст..),Модель -2018  Шуляченко Олександра (Мостівський НВК),за акторські здібності Горбаненко Уляна (Мостівський НВК),  за кмітливість - Михалко Марія (Мостівський НВК), вправна господарочка –Гриневич Марина  (Мостівський НВК).

Дівчатка всі продемонстрували свою вправність,уміння показати свої найкращі якості.

Глядачам дуже сподобалось , вони підтримували своїх конкурсанток оплесками та теплою атмосферою в залі.Всі учасниці  були нагородженні сувенірами на згадку та імпровізованими медалями відповідно номінації

На закінчення свята від постійних спонсорів голови   СПРАт   «Україна» Сіроштана О.В. та  директора Тов Б.Хмельницького Антіпова В Г  всі діти,які були присутні на святі  отримали морозиво та  фруктовий сік.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь