A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мостівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Відкриття Лідіївського дитячого навчального закладу

Дата: 13.07.2018 15:04
Кількість переглядів: 604

Дошкільна освіта – є першочерговою сходинкою до здобуття якісних знань,фундаментом на якому будується вся система освіти. І тому питання забезпечення   її  якості  та доступності незалежно від місця проживання  стало першочерговим завданням  громади.

  12 липня 2018 року  село Лідіївка  чекало  з нетерпінням .Цей день запам’ятається мешканцям села  надовго,як день відкриття  Лідіївського дитячого навчального закладу. Ця довгоочікувана подія  стала справжнім святом для дітвори та їх батьків. Різнокольрові повітряні кулі,весела музика,схвильовані батьки,почесні гості,все говорило про те,настільки значима подія для жителів села. Розділити радість свята з мешканцями громади та привітати їх з чудовою подією завітали:

 

  • Перший заступник голови районної державної адміністрації Фалько Наталя Іванівна;
  • Сільський голова  Мостівської сільської ради Бабанська Надія Володимирівна;
  • Директор філії ДП «Лідіївське» Шейко Дмитро Несторович;
  • Староста Мостівської сільської ради Фетько Тетяна Володимирівна;
  • Завідувач Лідіївським ФАПом Ковач Лілія Миколаївна;
  • Працівники будівельної бригади «Нібулон».

Виступаючі бажали всім присутнім здоров’я,миру ,добра ,злагоди,порозуміння та доброї волі. Це дуже радісні моменти відкриття такого закладу для майбутнього нашої держави-для дітей.

Громада села вдячна за  зусилля,які приклали сільський голова Н.Бабанська та генеральний директор ТОВ СП «Нібулон» Вадатурський Олексій Опанасович.

Громада виділила на кошти на закупівлю будматеріалів  для ремонту, а ТОВ СП «Нібулон» працівників будівельної бригади ,які за порівняно короткий термін та якісно виконали ремонтні роботи. Тільки в тісній співпраці та підтримці бізнесу та влади на місцях можна досягти вагомих успіхів у  розвитку освітніх послуг, які б відповідали сучасним вимогам часу,розвитку та розбудові громади.

Завідувач Лідіївським ДНЗ Євчина Олена Юріївна від імені батьків, вихованців та працівників садка висловила щиру подяку генеральному директору ТОВ СП «Нібулон» Вадатурському Олексію Опанасовичу, Бабанській Надії Володимирівні, Шейку Дмитру Несторовичу, Харченку Івану Анатолійовичу та його працьовитій будівельній команді  за безцінний внесок в майбутнє нашої країни – наших діточок, за те, що день за днем, цеглинка за цеглинкою відновлювали та робили затишним Лідіївський ДНЗ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь