A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мостівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини з Мостівської ОТГ

Дата: 20.08.2018 10:07
Кількість переглядів: 908

 

 

Фото без опису

 

17 липня  2018 року в с. Мостове відбулося урочисте відкриття проекту «Модернізація стадіонів по вул. Гетьмана Мазепи в с. Мостове, вул. Центральна  в с. Суха Балка»  , що реалізовується в рамках співпраці громади з програмою Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE).

Ідея облаштування стадіонів стала наслідком активної роботи DOBRE з молоддю громади, а саме – проведення молодіжного форуму в м. Миколаєві, підтримки діяльності Молодіжної ради, яка власне і є автором проекту. Метою проекту є створення умов для розвитку фізичної культури населення, занять спортом та   активного відпочинку для учнівської  молоді та мешканців об’єднаної територіальної громади в цілому.

В рамках даного проекту було  закуплено :  глядацьку трибуну  двохрядну  в кількості 4 шт; роздягальню вуличну  в кількості  - 4 шт;урни стаціонарні  з однією опорою 37 л  в кількості -4 шт.

У с.Мостове  та с. Суха Балка  стадіони розташовані в центрі села . Аби забезпечити покращення естетичного вигляду центру села,покращення фізичного стану об’єктів та забезпечення умов для їх нормального функціонування,покращення благоустрою території,а головне створено комфортні умови для користувачів стадіону в першу чергу школярів та молоді.

Саме молодь прийняла саму активну участь в модернізації  стадіонів та надала посильну

допомогу  при реконструкції об’єктів. Стадіон в селі Суха Балка планується святково відкрити після модернізації  25 серпня 2018 року.

Загальний бюджет проекту: 545 600 грн. Внесок програми DOBRE: 281 800 грн., 52%, Внесок громади: 263 800грн., 48

 

Сільський голова Бабанська Надія  відзначила, що  щиро  вдячна всім мешканцям громади фермерам ,одноосібникам,підприємцям ,а особливо Молодіжній раді та молоді села за  участь в реалізації проекту, за  клопітку працю за наполегливість у виконанні робіт з модернізації стадіону,також подякувала Програмі  USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» ( DOBRE)  за плідну співпрацю та  допомогу по створенню кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості  громадян  до  прийняття рішень та прозорості в громадському управлінні. Почесним гостем на святі була  програмний спеціаліст USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» ( DOBRE)  Сафронова Наталя ,яка наголосила , що партнерство між програмою  та  Мостівською громадою буде в подальшому плідним  та  довгостроковим проектом,програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» ( DOBRE) завжди радо підтримає ініціативу громади на благо її розвитку та  розквіту.

На святі була присутня перший заступник  Доманівської РДА  Фалько Наталя у виступі

якої  було відмічено ,що модернізація Мостівського стадіону та все те, що робиться в громаді є позитивним наслідком  реформи по децентралізації,а також побажала подальшої  успішної співпраці з програмою та розквіту нашої громади , реалізації вдалих проектів. Голова районної ради Кушнір Тарас в своєму виступі наголосив, що початок модернізації Мостівського стадіону є приємним подарунком  для Мостівської футбольної команди, яка має вагомі спортивні досягнення  та здобутки,комфортні умови модернізованого стадіону дадуть можливість та бажання школярам та молодді села для зайняття  спортом

. З привітальним словом на святі виступив депутат обласної ради Сіроштан Олександр,  в своєму виступі також відмітив про позитивні зрушення в розвитку громади  і  особливо побажання продовження модернізації Мостівського стадіону  і успішної реалізації проектів ,які плануються здійснити в 2018 році.

 

 

 

*****

Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) - це п’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програма спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні. Програма USAID DOBRE працює в 7 цільових областях: Дніпропетровській, Івано-Франківській, Харківській, Херсонській, Кіровоградській, Миколаївській та Тернопільській.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь