A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мостівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

ДЕНЬ ДОШКІЛЛЯ В МОСТІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 28.09.2018 15:48
Кількість переглядів: 734



Сердечно вітаємо всіх працівників

 дошкільної освіти з Днем дошкілля.

І за невтомну працю вашу

Уклін вам до землі низький!

 

 

 

28 вересня в будинку культури с. Мостове, працівники дошкільних навчальних закладів   громади  відзначили День дошкілля. 

На святі були присутні  сільський голова Н.В.Бабанська, заступники сільського голови Пастушенко Л.В. та Гавриленко Л.В., начальник відділу освіти А.В.Савченко, староста с.Суха Балка Т.В.Фетько, депутат Доманівської районної ради Петренко І.В., методисти відділу освіти Тарасов С.В. та Гриценко І.В., депутати сільської ради, батьки.
 Орзанізаторами свята був колектив Мостівського ДНЗ  на чолі із завідуючою  Невмержицькою О.В.

 

 Колективи чотирьох дошкільних закладів громади подарували  чудовий святковий концерт, на якому свої таланти присутнім продемонстрували не лише юні вихованці дитячих садочків, які співали, танцювали, декламували вірші, дарували щирі усмішки, а й дорослі – педагоги та батьки  які на мить повернулися в країну дитинства.

 

 Привітала  усіх присутніх зі святом Дня дошкілля   та вручила подарунки сільський голова  Н.В.Бабанська, яка  наголосила  на важливості роботи працівників дошкільних закладів, адже благополучне дитинство і подальша доля кожної дитини залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до її внутрішнього світу. Разом із побажання запевнила , що сільська рада буде докладати всіх зусиль для розвитку дошкільних навчальних закладів громади.  З вітальним словом до працівників дитячих садочків звернулася начальник відділу освіти  Савченко А.В., яка  наголосила, що професія вихователя і всіх працівників дошкільних  установ вимагає від людини  глибокої самовіддачі,величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. За багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток дошкільної освіти  громади працівники були народжені грамотами відділу освіти, молоді та спорту виконавчого органу Мостівської сільської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь