A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мостівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

ІІ Форум регіонального розвитку «Південна мрія: революція ментальності»

Дата: 18.10.2018 09:28
Кількість переглядів: 709

17 жовтня в Коблівській сільській ОТГ за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» стартував ІІ Форум регіонального розвитку «Південна мрія», в якому беруть участь представники Одеської ОДА, Миколаївської обласної ради, експерти Центрального офісу реформ, керівництво U-LEADвропою», експерти Миколаївського Центру розвитку місцевого самоврядування,  а також представники ОТГ Миколаївської, Херсонської, Одеської, Кіровоградської, Київської, Дніпропетровської та Полтавської областей, ЗМІ тощо. Представником від Мостівської сільської ради є голова Бабанська Надія Володимирівна, яка приймає активну участь у роботі форуму.

«Місцеве самоврядування – одна з основних засад демократії та конституційного ладу в Україні. Сьогодні 705 об’єднаних громад України є лідерами місцевого самоврядування. Ще у 125 ОТГ 23 грудня відбудуться перші місцеві вибори. Отже до кінця року в Україні будуть діяти 830 добровільно об’єднаних територіальних громад. Це гарні показники, адже все більше людей хочуть змінити своє життя на краще» - підкреслив Іван Лукеря, координатор Центрального офісу реформ.

«На Миколаївщині вже створена 41 громада: 2015-2017 рр. - 28 ОТГ, на вибори 23 грудня йдуть 12 громад. В ОТГ Миколаївщини мешкає більше половини сільського населення, за громадами – 49,5% площі території всієї області. ОТГ охоплені 17 з 19 районів Миколаївської області. Децентралізація – це шанс отримати додаткові повноваження та ресурси, можливості розвивати свою територію і покращувати добробут мешканців», - сказав Валентин Бойко, директор Миколаївського ЦРМС.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь