A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мостівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Завершальний етап обговорення Перспективного плану розвитку Мостівської ОТГ та звіт сільського голови за 2017-2018 рр.

Дата: 19.12.2018 08:52
Кількість переглядів: 404

12 листопада 2018 року на Раді Регіонального розвитку в м.Києві Президент України дав старт формуванню трирічного плану розвитку держави на 2019-2021 роки.

Вперше за роки незалежності України Президентом ініційовано, а Урядом підтримано розроблення стратегії розвитку регіонів і кожного населеного пункту в цілому.

19 грудня в с.Мостове відбувся завершальний етап обговорення серед населення Перспективного плану розвитку Мостівської ОТГ на 2019-2021 роки та звіт сільського голови за 2017 – 2018 рр.

За 2 роки об’єднання Мостівська ОТГ отримала від держави ресурс, повноваження, але й велику відповідальність. Підводячи підсумки роботи Мостівський сільський голова Бабанська Н.В. акцентувала на тому, що зараз ми самі  маємо можливість приймати рішення відносно купівлі, ремонту, придбання на території громади. Якщо робимо водопроводи -  то в цілих населених пунктах, якщо освітлюємо – то цілими вулицями. За останні 2 роки капітальні ремонти місцевих доріг було зроблено більш ніж за 10 останніх  років.

В ході обговорення було представлено багато проектів, які є першочерговими у вирішенні проблем громади. Але обговоривши всі питання дійшли одноголосної думки про підтримку проекту «Будівництво шкільного корпусу із спортивною залою при  Мостівському НВК» на перспективу створення опорного закладу і покращення надання освітніх послуг на території Мостівської ОТГ.

Жителі громади давали оцінку роботи свого сільського голови – одноголосно було прийнято рішення оцінити роботу на «відмінно».

Висловлюємо слова глибокої вдячності усім жителям територіальної громади, які долучилися до обговорень, дякуємо за порозуміння та підтримку, за любов та вірність рідним селам, за внесок у розвиток та добробут нашої громади, тим хто не тільки на словах, а й конкретними справами допомогає розбудовувати нашу громаду, задля покращення надання послуг жителям громади, тому що сама головна цінність це наші люди.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь