Мостівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

30 РОКІВ З ДНЯ ВИВЕДЕННЯ ВІЙСЬК З АФГАНІСТАНУ

Дата: 19.02.2019 15:19
Кількість переглядів: 740

15 лютого 2019 року в Мостівській ОТГ проходили урочисті заходи  з нагоди 30 – ї річниці виведення колишніх радянських військ з Республіки Афганістан та вшанування учасників бойових дій на території інших держав «Ми пам’яті гортаєм сторінки».

Заходи розпочались урочистим мітингом біля пам’ятного знаку воїнам – афганцям. В ньому прийняли участь воїни – інтернаціоналісти Доманівського району, голова районної держадміністрації – Осадчук Є.Л., голова райради – Кушнір Т.Л., Мостівський сільський голова – Бабанська Н. В., представники місцевої влади, депутат обласної ради – Сіроштан О.В., керівник сільгосппідприємства ім. Б. Хмельницького – Антіпов В.Г., сільські голови, старости сільських рад та ОТГ району, представники трудових колективів та жителі села. Підкреслював урочистість заходу військовий духовий оркестр з м. Первомайськ. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх загиблих та померлих  воїнів – афганців та поклали квіти до пам’ятного знаку.

Після мітингу присутні  традиційно пригощалися солдатською кашею. 

В місцевому храмі  отець Миколай відслужив поминальну службу за загиблими.

Продовжили пам’ятний день у Мостівському  Будинку культури.

 З подякою та глибокою шаною до присутніх воїнів звернувся голова  Спілки ветеранів воїнів-інтернаціоналістів Мірошніков С.О. , привітав їх з ювілейною датою і  подякував за  багаторічну підтримку  тим, хто переймався долею воїнів – інтернаціоналістів – Сіроштану О.В., Мазаловій Н.А., Бабанській Н.В.

  За хоробрість і відвагу, високу громадянську відповідальність медаллю "30 РОКІВ З ДНЯ ВИВЕДЕННЯ ВІЙСЬК З АФГАНІСТАНУ"  було відзначено усіх присутніх воїнів-інтернаціоналістів,  а також родичів загиблих та померлих  афганців.

Після закінчення урочистостей для всіх присутніх відбувся концерт.  У концертній програмі взяли участь аматори Олександрівського  та Мостівського СБК, учні навчального закладу, працівники районного Будинку культури. Родзинкою програми став гурт з Миколаєва «Південний патруль».

Фото без опису

   



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь