A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мостівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

30 РОКІВ З ДНЯ ВИВЕДЕННЯ ВІЙСЬК З АФГАНІСТАНУ

Дата: 19.02.2019 15:19
Кількість переглядів: 707

15 лютого 2019 року в Мостівській ОТГ проходили урочисті заходи  з нагоди 30 – ї річниці виведення колишніх радянських військ з Республіки Афганістан та вшанування учасників бойових дій на території інших держав «Ми пам’яті гортаєм сторінки».

Заходи розпочались урочистим мітингом біля пам’ятного знаку воїнам – афганцям. В ньому прийняли участь воїни – інтернаціоналісти Доманівського району, голова районної держадміністрації – Осадчук Є.Л., голова райради – Кушнір Т.Л., Мостівський сільський голова – Бабанська Н. В., представники місцевої влади, депутат обласної ради – Сіроштан О.В., керівник сільгосппідприємства ім. Б. Хмельницького – Антіпов В.Г., сільські голови, старости сільських рад та ОТГ району, представники трудових колективів та жителі села. Підкреслював урочистість заходу військовий духовий оркестр з м. Первомайськ. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх загиблих та померлих  воїнів – афганців та поклали квіти до пам’ятного знаку.

Після мітингу присутні  традиційно пригощалися солдатською кашею. 

В місцевому храмі  отець Миколай відслужив поминальну службу за загиблими.

Продовжили пам’ятний день у Мостівському  Будинку культури.

 З подякою та глибокою шаною до присутніх воїнів звернувся голова  Спілки ветеранів воїнів-інтернаціоналістів Мірошніков С.О. , привітав їх з ювілейною датою і  подякував за  багаторічну підтримку  тим, хто переймався долею воїнів – інтернаціоналістів – Сіроштану О.В., Мазаловій Н.А., Бабанській Н.В.

  За хоробрість і відвагу, високу громадянську відповідальність медаллю "30 РОКІВ З ДНЯ ВИВЕДЕННЯ ВІЙСЬК З АФГАНІСТАНУ"  було відзначено усіх присутніх воїнів-інтернаціоналістів,  а також родичів загиблих та померлих  афганців.

Після закінчення урочистостей для всіх присутніх відбувся концерт.  У концертній програмі взяли участь аматори Олександрівського  та Мостівського СБК, учні навчального закладу, працівники районного Будинку культури. Родзинкою програми став гурт з Миколаєва «Південний патруль».

   



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь