A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мостівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

21 листопада — День Гідності і Свободи

Дата: 21.11.2017 16:29
Кількість переглядів: 582

21 листопада 2017 року в  с. Мостове біля пам’ятного знака Захисникам  України відбувся урочистий мітинг з нагоди Дня Гідності та Свободи. На заході були присутні:  голова районної державної адміністрації Осадчук Є.Л., сільський голова Бабанська Н.В., учасники АТО, голова СПрАТ "Україна"  Сіроштан О.В. та голова ТОВ  ім. Б.Хмельницького  Антіпов В.Г. разом з трудовими колективами,  директор Мостівського НВК Чорний С.В. з учнями та педагогами, жителі села.

Учасники мітингу вшанували хвилиною скорботного мовчання світлу пам’ять всіх героїв, що полягли за громадянські права народу і незалежність України. Проведено покладання квітів до підніжжя. Тематичні мистецькі виступи стали окрасою заходу.

21 листопада — це день, коли ми думаємо про майбутнє, але, водночас, пам’ятаємо тих, хто віддав життя в боротьбі за це майбутнє. Саме ці українські народні герої відстояли національні інтереси та європейський вибір України, визначили цивілізаційний шлях для майбутніх поколінь. Своєю непохитністю та самопожертвою герої майдану заслужили шану та повагу усіх співгромадян.

Цьогорічні заходи до Дня Гідності та Свободи проводяться під гаслом «Вільні творять майбутнє!». Адже увесь час — під час і з моменту Революції Гідності — триває процес невтомного творення нових інституцій, нових пластів у суспільстві. Декілька років тому українці зробили свідомий вибір, коли перебороли страхи і взяли на себе відповідальність за долю країни.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь