A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мостівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

План - графік передачі земель Мостівської ОТГ поза межами населених пунктів

Дата: 08.02.2018 16:52
Кількість переглядів: 535

У стінах Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області відбулася спільна нарада. Захід було присвячено розгляду останніх ініціатив Кабінету Міністрів України в частині розпорядження землями сільськогосподарського призначення.

Фото без опису

У нараді взяли участь керівники територіальних органів Держгеокадастру та голови об’єднаних територіальних громад (ОТГ). Вів нараду перший заступник начальника обласної землевпорядної служби Сергій Коцюба. Він повідомив, що протягом року відбуватиметься перехід повноважень з розпорядження землями сільськогосподарського призначення державної власності від органів Держгеокадастру до ОТГ.

Фото без опису

“З 1 лютого, – підкреслив Сергій Коцюба, – Головне управління не приймає жодного рішення по землях ОТГ. Робота по клопотаннях на землі, що не входять до складу ОТГ, ведеться у звичному режимі до створення відповідних ОТГ”.
В ході обговорення присутні ознайомилися із затвердженим графіком передачі повноважень з розпорядження землями, погодилися з визначеними термінами. Документ направлений до Держгеокадастру і прийнятий у роботу.

Фото без опису

Серед основних процедурних питань — інвентаризація земель. Це початковий етап реальної передачі повноважень. Як відзначив головуючий, ці роботи вестимуться за кошти державного бюджету.
Втім, на практиці доведеться звертатися по допомогу і до самих ОТГ: “Очікуємо на всіляку підтримку з вашого боку. Передовсім, інформаційну, з боку ваших землевпорядників, і не тільки. Зрештою, і встановлення межових знаків теж може відбуватися з вашою участю”, – підсумував Сергій Коцюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь