A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мостівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

«Прощавай, садок дитячий!»

Дата: 31.05.2018 16:37
Кількість переглядів: 648

     30 травня 2018 року у дошкільному  підрозділі  Мостівського НВК відбулося незабутнє свято – випускний «Прощавай, садок дитячий!».

 

     Урочиста, яскрава зала, чарівні дівчатка у вишуканих сукнях, елегантні хлопчики, схвильовані батьки та вихователі. На обличчях дітей – усмішки. Вони так чекали та готувались до цього дня,першої видатної події  в їхньому житті.

 

     Вісім дошкільників зі своїми мріями і уподобаннями, які вміють співати і танцювати, дружити і допомагати,для всіх присутніх приготували цікаву, гарну концертну програму. Дітки розказували вірші, співали пісні і дуже гарно танцювали. Були присутніми на святі  герої, улюбленці діточок, які разом з дітками-випускниками зробили свято-випускника по справжньому казковим.
 

Випускників вітали начальник відділу освіти Савченко А.В., заступник директора з навчально - виховної роботи Піньйонжик А.О., перша вчителька майбутніх першокласників  Помазунова І.В., молодші вихованці, батьки.  

     На згадку про садочок випускники отримали дипломи від   заступника директора школи Піньйонжик А.О. та подарунки від голови Мостівської об’єднаної територіальної громади Бабанської Н.В. та директора школи Чорного С.В .

 

     Завдячуючи вихователю,  Швець Марині Олегівні, та колективу дошкільного підрозділу Мостівського НВК  випускний бал пройшов цікаво і весело. Яскраве підтвердження того – бурхливі емоції всіх його учасників. Одним словом, випускний у НВК вдався на славу. Про нього довго, довго пам’ятатимуть не тільки діточки-випускники, але й усі присутні, які побували в той день на святі-випускника.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь