Мостівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Памятка щодо отримання ветеринарно-санітарного паспорту та обстеження пасіки

Дата: 07.05.2024 09:59
Кількість переглядів: 47

ПАМЯТКА ЩОДО ОТРИМАННЯ ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНОГО ПАСПОРТУ ТА ОБСТЕЖЕННЯ ПАСІКИ  | Новини | Мостівська ОТГ

Памятка щодо отримання ветеринарно-санітарного паспорту та обстеження пасіки

Отримання ветеринарно-санітарного паспорту пасіки (наказ №96 від 13.02.2013 Мінагрополітики). Здійснюється в територіальних управліннях Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області - безкоштовно. (абд.1 ст.13 Закону України «Про бджільництво»  п.5 Порядку реєстрації пасік, затверджений наказом Міністерства аграрної політики України і Української академії аграрних наук за № 184/82 від 20.09.2000)

Обстеження пасіки проводиться відділами ветеринарної медицини Вознесенської районної лікарні ветеринарної медицини (абд.1 ст.13 Закону України «Про бджільництво» п.4 Порядку реєстрації пасік, затверджений наказом Міністерства аграрної політики України і Української академії аграрних наук за № 184/82 від 20.09.2000)

Клінічний огляд (наказ №96 від 13.02.2013 Мінагрополітики) при видачі ветеринарно-санітарного паспорту пасіки вперше – клінічному огляду підлягають 100% бджолосімей пасіки з відбором зразків. При щорічному обстежені клінічному огляду підлягають не менше 10% бджолосімей з відбором зразків.

    ДЕРЖАВНА РЕЄСТРАЦІЯ ОПЕРАТОРІВ РИНКУ(ПАСІК)

Потужності з первинного виробництва підлягають державній реєстрації. (ст..25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»  наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 10.02.2016 №39)

Реєстрація здійснюється в територіальних управліннях Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області. Для проведення реєстрації необхідно подати заяву встановленого зразку  до Центру надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська, чи Центру надання адміністративних послуг міста Вознесенськ. Державна реєстрація – безкоштовно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь