A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мостівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини

Дата: від до Скинути

 08.12.2017 Лекція « Паспорт громадянина України ( ІD картка )».

 08.12.2017 Лекція « Паспорт громадянина України ( ІD картка )».

 08.12.2017  року у Мостівському НВК проходила лекція для учнів 9 класу на тему:  « Паспорт громадянина України ( ІD картка )». Було роз’яснено про сучасний паспорт громадянина України та основний перелік документів для отримання ID картки.

14:08 08.12.2017

СПІВПРАЦЯ З ПРОГРАМОЮ DOBRE

СПІВПРАЦЯ З ПРОГРАМОЮ DOBRE

Мостівська ОТГ впродовж 2 днів приймала участь у заході  DOBRE BOOST МИКОЛАЇВ, який який проходив у м.Миколаєві. Тема форуму - "Нові можливості економічного розвитку для об' єднаних територіальних громад". Відкрив захід керівник команди  DOBRE Мік Мюллей. Працюємо з командою Одеського національного економічного університету над такими питаннями:

09:02 01.12.2017

Радісна  новина !

Радісна  новина !

У цьому році працівники та батьки дошкільного навчального закладу у с. Мостове по вул. Гетьмана Мазепи, 5  звернулися до депутата обласної ради Сіроштана Олександра Васильовича з проханням виділити кошти ( з депутатських ) для придбання меблів дитячому садочку. Це питання було погоджено, виділені кошти та замовлені меблі (шафи, столи, стільці ). Меблева фабрика закінчує виготовлення і усі три групи в грудні місяці будуть з гарними, різнокольоровими, які відповідають сучасним вимогам, меблями .

11:43 23.11.2017

21 листопада — День Гідності і Свободи

21 листопада — День Гідності і Свободи

21 листопада 2017 року в  с. Мостове біля пам’ятного знака Захисникам  України відбувся урочистий мітинг з нагоди Дня Гідності та Свободи. На заході були присутні:  голова районної державної адміністрації Осадчук Є.Л., сільський голова Бабанська Н.В., учасники АТО, голова СПрАТ "Україна"  Сіроштан О.В. та голова ТОВ  ім. Б.Хмельницького  Антіпов В.Г. разом з трудовими колективами,  директор Мостівського НВК Чорний С.В. з учнями та педагогами, жителі села.

16:29 21.11.2017

Друга стратегічна сесія з підготовки Стратегічного планування  розвитку Мостівської ОТГ

Друга стратегічна сесія з підготовки Стратегічного планування  розвитку Мостівської ОТГ

15  листопада  2017  року  в  приміщенні   Мостівського  будинку  культури відбулась 2 –га стратегічна сесія членів координаційної ради з підготовки Стратегічного планування  розвитку Мостівської ОТГ  в рамках  Проекту «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність(DOBRE)» . На зустрічі були присутні: програмний спеціаліст програми DOBRE   Наталія Сафронова, експерти проекту DOBRE  - Пшемислав Фенрих,  Магдалена Братко,Оксана Колісник ,голова СПрАТ "Україна"  Сіроштан О.В.,голова ТОВ  ім. Б.Хмельницького  Антіпов В.Г., депутати сільської ради : Околович О.М.,Наврузалієва Л.О.,фермер Троценко Ю.М., сільський голова Бабанська Н.В.,заступники : Пастушенко С.Г., Гавриленко Л.В., начальник відділу  освіти Савченко А.В., в.о старости Делі Г.В. та Фетько Т.В. Обговоривши діагностику громади , яка була раніше  відпрацьована експертами проекту спільно з координаційною та робочою групою, врахували зауваження членів координаційної ради , а також було узгоджено календарний план роботи на 2018 рік експертної групи по відпрацюванню стратегічного  планування  розвитку громади. Вважаю ,що зустріч була конструктивною  та  продуктивною з обранням  вірного напрямку розвитку нашої громади.

13:58 21.11.2017

Капітальний ремонт дошкільного навчального закладу Мостівської сільської ради

Капітальний ремонт дошкільного навчального закладу Мостівської сільської ради

Мостівська об’єднана  територіальна громада розпочала роботи по реалізації  другого проекту «Капітальний ремонт дошкільного навчального закладу Мостівської сільської ради, с. Мостове, вул. Гетьмана Мазепи №5, Доманівського району, Миколаївської області» по інфраструктурній субвенції .

11:43 21.11.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь