A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мостівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Генеральне прибирання перед Великоднем

Генеральне прибирання перед Великоднем

З приходом весни та тепла в кожного з’являється бажання  бачити своє село чистим та охайним,яке потребує нашого з Вами піклування та бережливого ставлення.

13:41 05.04.2018

Освітній проект "Віртуальний ярмарок професій"

Освітній проект "Віртуальний ярмарок професій"

07.03.2018 року стартував профорієнтаційний освітній проект « Віртуальний ярмарок професій», який проводиться з метою: підвищити якість профорієнтаційної роботи в освітніх закладах, формування в учнів навичок свідомого вибору майбутньої професії,інтегрувати профорієнтаційну діяльність в освітній процес з предметів. Нам надзвичайно приємно , що педагогічний колектив Мостівського НВК взяли участь   та спільними  зусиллями батьків та учнів вибороли перемогу в рамках цього проекту.

10:17 05.04.2018

Місячник благоустрою

Місячник благоустрою

Шановні жителі всіх населених пунктів Мостівської об’єднаної  територіальної громади!

17:06 03.04.2018

Подяка за постійну підтримку і допомогу

Подяка за постійну підтримку і допомогу

У зв’язку з погодними умовами ,які склалися   протягом березня місяця,а саме великою кількістю опадів у вигляді снігу на території Мостівської сільської ради  важливу роль  відігравало оперативне розчищення доріг   по вулицях населених пунктів  сільської ради   та території між населеними пунктами.Тому за оперативність  та  своєчасність очищення території громади від снігу виконавчий  комітет сільської ради та мешканці   громади    дякують  нашим спонсорам на постійній основі голові   СПРАТ «Україна» О.В.Сіроштану ,директору ТОВ ім.«Б.Хмельницького»В.Г.Антіпову, ТОВ СП «Нібулон» філія ДП «Лідіївське» директор Шейко Д.Н.,депутату сільської ради О.М.Околовичу, жителю села Миколаївка Шуляченко О.А.,члену виконавчого комітету Ю.М.Троценко, Голові ФГ Тумко А.В.,ТОВ «Злагода» директор Кізяєв І.О.,жителям села Іванівка Орловському С.,Федотову Д.,приватним підприємцям Олександрівського старостинського округу за їхню небайдужість  та  підтримку, за розуміння проблем ,загалом за те що такі люди працюють та мешкають в нашій громаді. Хочеться побажати   міцного здоров’я їм та їхнім родинам,миру та злагоди на нашій  землі, благополуччя  та  процвітання нашій громаді.

15:47 30.03.2018

День визволення села Мостове

День визволення села Мостове

30 березня вважається Днем визволення села Мостове від фашистських загарбників.І тому сьогодні біля пам'ятника загиблим воїнам відбувся мітинг на честь визволення. Організації, підприємтсва і просто мешканці села поклали квіти до бідніжжя обеліска та вшанували загиблих солдат хвилиною мовчання. Ніхто і ніколи не забуде подвигу воїнів-визволителів,які загинули в роки війни. Будемо пам'ятати Ветеранів-земляків ,які пішли від нас у вічність у мирний час. Пам'ять вічна ,пам'ять жива - до поки б'ються наші серця!

14:16 30.03.2018

ГРОМАДСЬКІ КОНСУЛЬТАЦІЇ МАТЕРІАЛІВ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ МОСТІВСЬКОЇ ОТГ У МОСТІВСЬКОМУ БК

ГРОМАДСЬКІ КОНСУЛЬТАЦІЇ МАТЕРІАЛІВ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ МОСТІВСЬКОЇ ОТГ У МОСТІВСЬКОМУ БК

30 березня 2018 року у приміщенні Мостівського будинку культури відбулося обговорення матеріалів Стратегії сталого розвитку Мостівської об’єднаної територіальної громади 2018 – 2026 роки. Бачення та перспективи розвитку громади, стратегічні цілі, а також план діяльності на найблищі роки представила сільський голова Н.В.Бабанська. На загальну думку присутніх Стратегія розвитку схвалена!

13:20 30.03.2018

ГРОМАДСЬКІ КОНСУЛЬТАЦІЇ МАТЕРІАЛІВ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ МОСТІВСЬКОЇ ОТГ У СЕЛІ ОЛЕКСНДРІВКА

ГРОМАДСЬКІ КОНСУЛЬТАЦІЇ МАТЕРІАЛІВ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ МОСТІВСЬКОЇ ОТГ У СЕЛІ ОЛЕКСНДРІВКА

29 березня 2018 року у приміщенні  Олександрівського будинку культури відбулося обговорення матеріалів Стратегії сталого розвитку Мостівської об’єднаної територіальної громади 2018 – 2026 роки. Бачення та перспективи розвитку громади, стратегічні цілі, а також план діяльності на найблищі роки представила заступник сільського голови Л.В.Гавриленко. На загальну думку присутніх Стратегія розвитку схвалена!

23:02 29.03.2018

ГРОМАДСЬКІ КОНСУЛЬТАЦІЇ МАТЕРІАЛІВ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ МОСТІВСЬКОЇ ОТГ У МОСТІВСЬКОМУ НВК

ГРОМАДСЬКІ КОНСУЛЬТАЦІЇ МАТЕРІАЛІВ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ МОСТІВСЬКОЇ ОТГ У МОСТІВСЬКОМУ НВК

29 березня 2018 року у приміщенні  Мостівського НВК  відбулося обговорення матеріалів Стратегії сталого розвитку Мостівської об’єднаної територіальної громади 2018 – 2026 роки. Бачення та перспективи розвитку громади, стратегічні цілі, а також план діяльності на найблищі роки представила заступник сільського голови Л.В.Гавриленко. На загальну думку присутніх Стратегія розвитку схвалена!

11:30 29.03.2018

Фестиваль ДЮП

Фестиваль ДЮП

27 березня 2018 року Доманівська ЗОШ  №2 гостинно  прийняла 10 команд учасників фестивалю ДЮП  від закладів загальної середньої освіти  Доманівського району.

09:57 28.03.2018

Особлива  та довгоочікувана  подія

Особлива та довгоочікувана подія

23  березня  2018 року свої двері для маленьких відвідувачів гостинно відкрив після  капітального ремонту Мостівський дошкільний  навчальний заклад.

20:33 23.03.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь