A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мостівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Другий день 4-ї стратегічної сесії Мостівської ОТГ

24 лютого 2018 року у селі Лідіївка Мостівської ОТГ відбувся другий день 4-ї стратегічної сесії Мостівської громади. Гостинно зустріла робочу групу та експертів Програми DOBRE директор Лідіївської школи Безіна Л. Н.. Роботу розподілили на три етапи : 1. Презентація результатів соціального дослідження; 2. Дослідницька прогулянка селом Лідіївка; 3. Аналіз Плану реалізації Стратегії на 2018-2021 рік. Після жвавого обговорення питаннь зустріч закінчилася.

18:22 24.02.2018

Мостівська ОТГ продовжує працювати над створенням Стратегії розвитку Мостівської об'єднаної територіальної громади на 2018-2026 роки

23 лютого 2018 року відбувся перший день 4-ї стратегічної сесії Мостівської об'єднаної територіальної громади. Мостівський сільський голова Бабанська Надія Володимирівна разом з робочою групою зустрілася з експертами програми DOBRE: Пшемислав Фенрих, Магдалена Братко, Оксана Колісник. Під час роботи обговорили стратегічні цілі та на 24 лютого запланували виїзне засідання робочої групи разом з експертами до с. Лідіївка Мостівської ОТГ

17:55 24.02.2018

21 лютого 2018 року - зустріч з програмними спеціалістами Програми DOBRE та фахівцями ОНЕУ

21 лютого 2018 року у Мостівській сільській раді відбулася зустріч з програмними спеціалістами Програми  DOBRE Сафроновою Наталією, Олексієнко Наталею та фахівцями Одеського національного економічного університету (ОНЕУ):  Ковальов Анантолій Іванович – керівник проекту, експерт ОНЕУ з місцевого економічного розвитку, Сментина Наталія Валентинівна  та Фіалковська Анастасія Андріївна - експерти ОНЕУ з місцевого економічного розвитку. У рамках зустрічі було обговорено так питання :

09:34 22.02.2018

Паспорт ID-картка

      ID-картка – це документ у формі пластикової картки, що посвідчує особу громадянина України. Вона містить безконтактний електронний носій, на якому записана інформація про біометричні дані власника документа. Новий документ – найбільш захищений від підробок . Проте власникам паспортів-книжечок не потрібно бігти і міняти їх на ID-картки. Вони є дійсними. Законодавство України не визначає кінцевої дати чинності паспортів громадянина України зразка 1994 року. ID-картка видається у всіх випадках, коли необхідна заміна паспорта - втрата, крадіжка, псування, зміна прізвища або інших даних особи власника документа. Отже, обов'язку змінювати паспорт зразка 1994 року на ID-картку,  немає. Громадяни, яким виповнилось 25 чи 45 років, вклеюють фотографії ще в старі паперові паспорти. І це безкоштовно. За бажанням вони можуть оформити ID, але за власний кошт. Так якщо отримання першої ID-картки безкоштовне, то заміна старого паспорта на нову картку обійдеться у 270 гривень (366 гривень, якщо терміново).

08:13 21.02.2018

20 лютого - День Героїв Небесної Сотні

20 лютого 2018 року в  с. Мостове біля пам’ятного знака Захисникам  України відбувся урочистий мітинг з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні. Учасники мітингу вшанували хвилиною скорботного мовчання світлу пам’ять всіх героїв,  що загинули на Майдані, проведено покладання квітів до підніжжя.

10:54 20.02.2018

Конкурс «Охорона праці очима дітей"

12 лютого у відділі  освіти   Мостівської сільської ради було  проведено міжшкільний  етап  VII Всеукраїнського  конкурсу  дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».     На Конкурс представлено 22 роботи учнів закладів загальної середньої освіти. Під час виконання робіт учні показали високий рівень творчих умінь та навичок, креативність у підходах до питань з охорони праці,  сучасний погляд  на виробничі небезпеки та  ризики.          Активну участь у Конкурсі взяли учні  Сухобалківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Мостівського НВК,  Олександрівської ЗОШ І-ІІ ступенів. Переможців Конкурсу буде  нагороджено  грамотами відділу освіти , молоді та спорту виконавчого органу Мостівської сільської  та подано до територіального управління Держпраці в  Миколаївській області.

13:43 13.02.2018

План - графік передачі земель Мостівської ОТГ поза межами населених пунктів

У стінах Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області відбулася спільна нарада. Захід було присвячено розгляду останніх ініціатив Кабінету Міністрів України в частині розпорядження землями сільськогосподарського призначення.

16:52 08.02.2018

05.02-06.02.2018 року тренінг з ґендерно-орієнтованого бюджетування

05.02-06.02.2018 року у Мостівському будинку культури відбувся тренінг з ґендерно-орієнтованого бюджетування (ҐОБ) в рамках програми “Децентралізація приносить кращі результати та  ефективність (DOBRE)”.  Робота була розподілена на 4 модулі :  1. Розподіл повноважень та визначення пріоритетів різних груп населення громади.  Можливості громад у забезпеченні рівності жінок і чоловіків. 2. Місцеві бюджети для врахування інтересів та потреб жителів громад. Можливості впливу жінок і чоловіків на формування місцевих бюджетів 3. Включення ґендерних питань у місцеві програми, проекти та бюджет 4. Ґендерно-орієнтоване бюджетування (ҐОБ) та його переваги для громади. Два дні з активістами громади працювали тренери – Ольга Жукова та Наталія Дмитрук - консультанти Національного Демократичного Інституту (NDI)

18:24 07.02.2018

Робоча нарада із завідуючими та вихователями

5 лютого 2018р у відділі  освіти, молоді та спорту ї відбулася нарада  з завідуючими та вихователями  ЗДО . У нараді  взяли  участь начальник відділу освіти Савченко А.В., методист з дошкільної та початкової освіти Гриценко І.В.    Під час наради обговорювались актуальні питання з організації харчування дітей, курсової перепідготовки педагогічних працівників, організації роботи з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності у закладах дошкільної освіти , приділено увагу.

08:41 06.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь