A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мостівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відкриття  Лідіївського дитячого навчального закладу

Відкриття Лідіївського дитячого навчального закладу

Дошкільна освіта – є першочерговою сходинкою до здобуття якісних знань,фундаментом на якому будується вся система освіти. І тому питання забезпечення   її  якості  та доступності незалежно від місця проживання  стало першочерговим завданням  громади.

15:04 13.07.2018

Тренінг та консультація з Гендерно-орієнтованого бюджетування (ГОБ) в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)».

Тренінг та консультація з Гендерно-орієнтованого бюджетування (ГОБ) в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)».

18 - 19 червня 2018 року у Мостівській сільській раді відбулися тренінг та консультація з Гендерно-орієнтованого бюджетування (ГОБ) в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)».

08:58 20.06.2018

Візит керівника програми DOBRE (Децентралізація приносить кращі результати та ефективність)

Візит керівника програми DOBRE (Децентралізація приносить кращі результати та ефективність)

05.06.2018 року відбулась зустріч з керівником програми DOBRE «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» Беррі Рід,програмним спеціалістом програми DOBRE Наталією Сафроновою та спеціалістом програми DOBRE Наталією Алексієнко.

14:46 06.06.2018

День захисту дітей

День захисту дітей

У перший літній день в Україні,як і у всьому світі ,відзначають добре і радісне свято-День захисту дітей. Водночас це й свято тих,хто завжди поруч з дітьми,хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.  Діти-наш найдорожчий скарб,наша радість і наше майбутнє. Немає більшого щастя,аніж посмішка та сміх щасливих дітей,віримо ,що дорослі зроблять все,щоб дитячі мрії стали дійсністю,адже саме для цього всі ми живемо та працюємо. Такими словами  розпочала своє привітання сільський голова Мостівської ОТГ Бабанська Н.В. Зігрівайте  теплом і любов’ю  кожне дитяче серце,об’єднаймо зусилля заради майбутнього і тоді маленькі мостівчани виростуть достойними людьми,неодмінно стануть гордістю нашого села, громади та нашої держави.

10:33 02.06.2018

«Прощавай, садок дитячий!»

«Прощавай, садок дитячий!»

     30 травня 2018 року у дошкільному  підрозділі  Мостівського НВК відбулося незабутнє свято – випускний «Прощавай, садок дитячий!».

16:37 31.05.2018

Оголошення!

Оголошення!

    УВАГА! У Миколаївській області діє Комплексна соціально-економічна програма забезпечення громадян житлом у Миколаївській області на 2018-2022 роки, затверджена рішенням Миколаївської обласної ради від 21.12.2017 №23 (надання пільгових довготермінових кредитів для молоді).

09:34 31.05.2018

Свято Останнього дзвоника

Свято Останнього дзвоника

25 травня у закладах освіти Мостівської сільської ради пролунав Останній дзвінок, який сповістив про завершення навчального року. Цей день поєднав у собі водночас радість і смуток, адже для одних учнів попереду веселі літні канікули, а для інших - прощання зі шкільною домівкою та путівка в доросле життя.

08:26 30.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь