A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мостівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Засідання Ради регіонального розвитку

Засідання Ради регіонального розвитку

  3 грудня 2018 року Мостівський сільський голова Н.В.Бабанська була присутня на першому засіданні Ради регіонального розвитку Доманівського району.

09:46 04.12.2018

Робоча зустріч

Робоча зустріч

    03 грудня 2018 року  в рамках реалізації Проекту  «Створення відкритого простору  для відпочинку  молоді на території громади»  відбулася зустріч голови громадської організації «Стабільний  соціально-економічний розвиток сіл Мостівської сільської ради» Тарасова С.В. та активу громадської  організації  з консультантом  фонду  «Ласка» програми DOBRE Наталією Гнатюк. Зустріч була  дуже  плідною  та мала позитивні результати. Завдяки цікавим та креативним ідеям пані Наталії,щодо реалізації проекту було напрацьовано  продуктивні ідеї, щодо реалізацію проекту,а також спільні плани  на майбутню співпрацю  фонду «Ласка»  з  Мостівською сільською радою  та громадською організацією.

09:27 04.12.2018

Рада Регіонального розвитку Миколаївської області

Рада Регіонального розвитку Миколаївської області

27 листопада у м.Миколаїв відбулось засідання Ради регіонального розвитку Миколаївської області, в якій взяли участь керівництво області, голови міст, голови районних державних адміністрацій, голови об’єднаних територіальних громад, депутати різних рівнів.

16:30 28.11.2018

Забезпечення житлом дітей-сиріт

Забезпечення житлом дітей-сиріт

26.11.2018 року Мостівським сільським головою Н.В.Бабанською був  підписаний договір купівлі-продажу квартири дитині-сироті згідно постанови Кабінету Міністрів України №877 від 15.11.2018 року із змінами «Про затвердження Порядку та умов надання у  2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа»

16:11 28.11.2018

Свічкова хода

Свічкова хода

    23 листопада 2018 року в Будинку Культури с.Мостове зібрались представники всіх підприємств,організацій та установ громади щоб взяти участь у Свічковій  ході з нагоди Дня пам’яті жертв голодомору та політичних репресій.

16:40 26.11.2018

"На каву до депутата"

"На каву до депутата"

23 листопада 2018 року  в Мостівській громаді відбулась акція для членів Молодіжної громадської ради з депутатами ОТГ «На каву до депутата» програмної діяльності БФ «Ласка», в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агенством США з міжнародного розвитку (USAID).

09:32 26.11.2018

«День гідності та свободи»

«День гідності та свободи»

21 листопада 2018 року о 10 годині біля пам’ятного знака «Захисникам України» в с. Мостове відбувся мітинг з церемонією покладання квітів з нагоди відзначення Дня Гідності та свободи.

11:38 22.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь